Kvällar som denna.

Det är kvällar som denna man saknar hem. Saknar min säng, familj, min mamma, mammas mat, min fiiffiiiii, mina vänner där hemma, svensk mat, luften.. allt.
 
2 kommentarer
Anonym

fin!

Svar: Tack fina du !
Kicki ly

L

Hej, här kommer jag och frågar igen om cirkel linser^^.
Har du tittat/ hittat något märke som du kan rekommendera där borta? Har själv inte hittat någon som ser så naturligt ut som dina.(Menar de du köpte någon gång i asien och som du har haft länge. )

Sen undrar jag, hur är plugget? får ni lära er kinesiska eller vad är det ni ska plugga där borta?

Jag har funderat länge på din utbildning och vill kanske söka nästa år, men hur har annars programmet varit innan du åkte till SH? För ni blandar mellan ekonom och ingenjör. Mycket matte? mycket engelska?
Har ingen annan att fråga då jag inte hitta någon annan blogg som har gått i samma utbildning som dig som har bloggat. haha

Tack i förhand om du orka svara på mina frågor. :)
ha det bra så länge^^

Svar: Heej!:) haha du får fråga hur mkt du vill, det är bara roligt! :) Jag har faktiskt inte kollat efter linser än! Jag får återkomma när jag tittat/hittat. Åh hoppas du hittar snart ! :)

Hur plugget är här ? Det har varit rätt så flummigt sen vi kom hit (5e sep). Kineserna har ändrat på schemat ständigt vilket resulterat att vi haft 1 månad semester. Men vi klagar inte :) jaa, vi har varit på några kinesiska lektioner redan, väldigt skoj och intensivt. Dem andra lektionerna ( Chinese law & Chinese coulture ) börjar nästa vecka, får återkomma där med:) Som det ser ut nu så är schemat rätt chill.

Har du kollat på Högskolan i Borås hemsida om utbildningen ? För där står det rätt mkt om utbild. Första året var redan intensivt tyckte jag. Man måste klara programmeringen och redovisning för att kunna läsa dem andra kurserna och åka till Kina. De mesta var på svenska första året om jag minns rätt, andra året var det mer engelska och för oss var andra året kaos! dålig kursplan och fked up lärare. Ingenjör? hmm nej.. det är ju IT och ekonomi. Ingen matte men det är en del uträkningar som i kurserna Ekonomistyrning och Extern redovisning.

Hoppas du fick svar på dina frågor:) ha en trevlig dag! Puss
Kicki ly